Mædda i Ruin

Helt på Jordet inviterte i år til en lokalmatsaften i Ruin på Kapp. Det ble spennende retter i tøffe omgivelser. Kokkene fra Tjønnås Delikatesse laget i stand en helaften med kun lokale råvarer. Meny:

  • Hjemmelaget loff med med lokalt mel, urtesmør fra Vang og Grimaas-smør
  • Potetpancetta, trøffelomelett med Totenegg og trøffelost fra Snertingdal og soppsaus
  • Ulsrudbakken-trio: Bakt jordskokk med estragonmajones, confitert kje, parmesan, syltet rødløk med honning
  • Skinkestek av GlaGris fra Stenberg med sort hvitløk, braisert i øl fra Grimaas. Regnbuegulerøtter og grillet og bakt kepaløk fra Vang Gård, bakte oransjebeter fra Tante Grønn, urtebakte poteter fra Fjørkenstad.
  • Fløtepudding med hylleblomst, stikkelsbær fra Humlas hage og rømmebrød fra Holmen Crisp.

Uforglemmelige bilder fra 2018 og 2019 - MÆDDA PÅ JORDET!