Mædda i RuinHelt på Jordet inviterte i år til en lokalmatsaften i Ruin på Kapp. Det ble spennende retter i tøffe omgivelser. Kokkene fra Tjønnås Delikatesse laget i stand en helaften med kun lokale råvarer. Meny: Hjemmelaget loff med med lokalt mel, urtesmør fra Vang og Grimaas-smør Potetpancetta, trøffelomelett med Totenegg og trøffelost fra Snertingdal og soppsaus Ulsrudbakken-trio: Bakt jordskokk med estragonmajones, confitert kje, parmesan, syltet rødløk med honning Skinkestek av GlaGris fra Stenberg med sort hvitløk, braisert i øl fra Grimaas. Regnbuegulerøtter og grillet og bakt kepaløk fra Vang Gård, bakte oransjebeter fra Tante Grønn, urtebakte poteter fra Fjørkenstad. Fløtepudding med hylleblomst, stikkelsbær fra Humlas hage og rømmebrød fra Holmen Crisp. Uforglemmelige bilder fra 2018 og 2019 - MÆDDA PÅ JORDET! Publisert 03.11.2021 10.32 Sist endret 30.11.2022 13.43