Aktiviteter

Todelt fagseminar

Fredag 23. august arrangerer vi for første gang ett todelt fagseminar. Programmet er fullspekket med engasjerte og dyktige forelesere med temaer som er relevant for oss alle. Vi setter fokus på rekruttering, matberedskap, sjølberging, produksjon og foredling.

Her kan du selv velge om du ønsker å delta på både del 1 og 2, eller bare én av delene.

Konferansier : Ken Andre Ottesen (BA -DESKEN)

Program:

Del1 kl. 12.00

  • Marit Mette Tjønnås, grunder Tjønnås Delikatesse, kjøkkensjef & Mædda på jordet-sjæf. 30 min.
  • Rådyrprosjektet - IR-droner, Pål Sindre Svae, Indre Østfold kommune. 30 min.
  • Om grunderskap, innovasjon og internasjonal kompetansedeling – Fra Kvikne til Afrika. Marit Mjøen Solem, sauebonde fra Kvikne, gründer av Findmy – sporingsprodukter til dyr og beiteområder. 30 min.
  • Fjøssystemer – Kundedrevet innovasjon og presisjon . 30 min.

Pause: 14.00 – forfriskninger

Del 2: ca. 14.30

  • Landbruket inn i framtiden, Per Olaf Lundteigen – politikker og gardbruker. 30 min.
  • Mat og matberedskap - Robert Mood. 15 min.
  • Matfylket Innlandet v Henning Holmbakken 15 min.
  • Sortsutvikling som matberedskap v/BAMA – Harald Osa. 15 min.
  • Potetforedling på Toten v/KIMs – Jens Christian Ulsrud. 15 min.
  • Det er maten vår for pokker! v/ Anders Nordstad. 45 min.

Pause ca. 16.30 – forfriskninger

Paneldebatter og samtaler kl. 17.00–19.00 omkring utnyttelse av våre ressurser på Toten opp mot matberedskap, sjølberging, produksjon og foredling.

Meld deg på fagseminar

 

«Mædda på jordet» ?

Vi inviterer til en uforglemmelig helaften på jordet til Nedre Evang gård. Det serveres 4-retters gourmetmåltid laget av ferske, lokale råvarer.

Lørdag 24. august kl. 19.00.

For mer informasjon og bestilling